Daar staan wij voor.
Wij bezorgen u graag de beste kwaliteit.

Het beste groenten & fruit, met onze versgarantie thuisbezorgd!

Beste klant, u heeft bij ons een vers bestelling gedaan, of u bent verrast met een pakket fruit. Graag leggen wij uit hoe wij deze kwaliteit kunnen garanderen. En mocht de bezorging of kwaliteit toch niet optimaal zijn, komen wij samen met u graag tot een oplossing.

Door jarenlange ervaring in onze winkel in Twello zijn wij uw vertrouwde leverancier. Door de vele mogelijkheden voor verpakken en bezorgen sluit dit altijd aan op uw wensen. Inmiddels hebben we enkele jaren ervaring met het verpakken en bezorgen in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

In deze regio hebben we onze vaste bezorgroutes en wordt uw verse boodschappen dus door ons zelf bezorgd. Veelal een vaste bezorger die weet van uw bezorgwensen. Denk hieraan bij: “zet maar om de hoek” of “zet maar onder de carport”.

Ook hebben we door onze website www.fruitwerkt.nl ruime ervaring met versturen van groenten en fruit via POSTNL.

Dit is voor ons ook een leerproces geweest, en door deze ervaring kunnen wij (bijna) 100% bezorg en kwaliteitsgarantie geven. De verschillende fruitsoorten zijn in onze winkel op voorraad en na een grondige kwaliteitscontrole word alles klaargezet om te verpakken. Al het fruit en groenten worden tot het moment van verpakken gekoeld bewaard en vlak voordat de doos dicht gaat komt het laatste niet gekoelde fruit erbij in.

Uw bestelling wordt op het allerlaatste moment bij POSTNL in het sorteersysteem verwerkt zodat er zomin mogelijk kans is op beschadigen. POSTNL verzorgt veelal in de ochtend de bezorging zodat het uw bestelling in optimale kwaliteit u als klant bereikt!

Bent U vaste klant en maakt u gebruik van onze verslevering? Dan werkt het als volgt: Uw verse boodschappen kunt u tot 24:00 bestellen. Dit kan van maandag t/m donderdag. Dit is uw besteldag. Dinsdag t/m vrijdag verwerken wij in de ochtend u bestelling en worden alle verse producten voor u gesneden. Dankzij de samenwerking met een verskoerier worden uw verse boodschappen de dag na uw besteldag in een gekoelde box geleverd.

En…mocht er ondanks al deze inspanning toch een klacht ontstaan, neem dan indien mogelijk zsm telefonisch contact op: 06-50564401. Op dit nummer ontvangen wij indien mogelijk een foto van het fruit of de verpakking wat wat de klacht betreft.

Geniet van al deze gezonde producten en graag tot ziens!

 

Een kijkje achter de schermen

Openingstijden

Zo:      Gesloten

Ma:     08:00 - 18:00

Di:      08:00 - 18.00

Woe:   08:00 - 18:00

Do:     08.00 - 18.00

Vr:      07:30 - 20:30

Zat:    07:30 - 16:00

Van Hees Versmarkt

& Fruitwerkt.nl

Duistervoordseweg 7
7391 CA Twello

Tel: 0571 - 27 17 97

Mail: info@vanheesversmarkt.nl
www.vanheesversmarkt.nl

KvK-nr: 08016733
BTW-nr: 179897858

Privacy statement

 

AVG