De groentewinkel voor Apeldoorn, makkelijk online verse groenten en fruit bestellen en thuis bezorgd!

Het beste groenten & fruit, met onze versgarantie thuisbezorgd!

Groenten, Fruit, Salades, vers gesneden. Wij zijn speciaalzaak waar u al uw verse groenten en fruit direct online besteld!

Rauwkost en salades voor de BBQ? Neem een kijkje in ons ruime assortiment verse salades en rauwkost voor de barbeque of natuurlijk de Gourmet.

U zoekt een verse bos Mint (munt) ? Neem een kijkje in ons verse kruiden. Alle verse kruiden zij op voorraad en morgen al bij u thuis bezorgd!

Bio groenten en fruit thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Ons assortiment is soms nog beperkt, maar we zijn druk bezig om dit verder uit te breiden.

Door jarenlange ervaring in onze winkel in Twello zijn wij uw ouderwetse echte groenteboer. In de Afgelopen 20 jaar hebben wij ons ontwilkkeld naar een veelzijdige verswinkel met het meest uitgebreide assortiment in de regio!

Door de vele mogelijkheden voor verpakken en bezorgen sluit dit altijd aan op uw wensen. Inmiddels hebben we enkele jaren ervaring met het verpakken en bezorgen in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. 

In deze regio hebben we onze vaste bezorgroutes en wordt uw verse boodschappen dus door ons zelf bezorgd. Veelal een vaste bezorger die weet van uw bezorgwensen. Denk hieraan bij: “zet maar om de hoek” of “zet maar onder de carport”.

Natuurlijk vandaag besteld, morgen in huis. Uw makkelijke online groenteman dus.

Ook hebben we door onze website www.fruitwerkt.nl ruime ervaring met versturen van groenten en fruit via POSTNL.

 

Bent U vaste klant en maakt u gebruik van onze verslevering? Dan werkt het als volgt: Uw verse boodschappen kunt u tot 24:00 bestellen. Dit kan van maandag t/m donderdag. Dit is uw besteldag. Dinsdag t/m vrijdag verwerken wij in de ochtend u bestelling en worden alle verse producten voor u gesneden. Dankzij onze eigen vaste bezorgers worden uw verse boodschappen de dag na uw besteldag geleverd.

En…heeft u vragen, neem dan indien mogelijk zsm telefonisch contact op: 0571-271797.

Geniet van al deze gezonde producten en graag tot ziens!

 

Een kijkje achter de schermen

Openingstijden

Zo:      Gesloten

Ma:    08:00 - 18.00

Di:      08:00 - 18.00

Woe:  08:00 - 18:00

Do:     08:00 - 18:00

Vr:      07:30 - 20.30

Zat:    07:30 - 16:00

 

 

Van Hees Versmarkt

& Fruitwerkt.nl

Duistervoordseweg 7
7391 CA Twello

Tel: 0571 - 27 17 97

Mail: info@vanheesversmarkt.nl
www.vanheesversmarkt.nl

KvK-nr: 08016733
BTW-nr: 802508236B01

Privacy statement

 

AVG