%

Vet

%

Suiker

%

Gezond

Allergie

Bakbanaan

Bakbanaan

Zetmeelrijk en stevig.

Wordt gekookt of gebakken gegeten.

Niet geschikt om rauw te eten.

In alle stadia van rijpheid te gebruiken.

U bereid de groene het door 8-10 minuten te bakken / frituren op 180 graden.

de rijpere ( groen/geel/bruin) kunt u korter bakken / frituren.

let op dit is niet de banaan die u bij de chinees krijgt.

 

 

smulweb

 

 

 

  • Gezond ingredient 100% 100%
  • Op voorraad in onze winkel 100% 100%
  • Makkelijk houdbaar 100% 100%

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen, ideeën  of wensen?

Een allergie misschien?

Vertel het ons alstublieft!

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

 

Heeft u een klacht meld het ons ook alstublieft.

Juist dan doen we er alles aan dit samen met u op te lossen!